The Student Scientific Conference on Biotechnology and Biomedicine 2013

  • Termín: 10. 4. 2013 - 12. 4. 2013
  • Místo: Brno, přednáškový sál Kanceláře veřejného ochránce práv na Údolní ulici

Pořádající Masarykova univerzita a studentská organizace Biomania si vás dovolují upozornit na blížící se termín Studentské vědecké konference, která navazuje na úspěšné akce obdobného formátu z předešlých let.


Pořádající Masarykova univerzitastudentská organizace Biomania si vás dovolují upozornit na blížící se termín Studentské vědecké konference, která navazuje na úspěšné akce obdobného formátu z předešlých let.

Konference je primárně určena bakalářským a magisterským studentům a doktorandům přírodovědných, medicínských a biomedicínských oborů ze všech českých univerzit a z Akademie věd. Mezinárodní atmosféru akce navodí stejně jako v loňském roce účast studentů z dalších zemí středoevropského regionu – Slovenska, Rakouska, Maďarska a Polska. Kdo SVK již zná, tak ví, že toto setkání nabízí studentům ojedinělou možnost vyzkoušet si v atmosféře profesionální konference své prezentační schopnosti před přátelským publikem, naučit se prezentovat v angličtině, diskutovat své projekty a seznámit se s mladými kolegy z jiných oborů a vysokých škol i mimo ČR.

 

pozvánka SVK 2013_pozvanka
plakát SSC_leaflet

 

 

Více informací – www.biomania.cz.